Eksisteret siden 1958

Uddannet malere

Medlem af Danske Malermestre​

​Brandmaling giver dig tryghed og sikkerhed i hjemmet

En tryg og sikker hverdag er en nødvendighed for alle. Det giver en dejlig ro i tilværelsen og en koncentration omkring de ting, som er vigtige i dit liv. Malerfirma Frode Pedersens EFTF. A/S giver tryghed til alle hjem i Randers, Hornslet og omegn på den flotteste vis i form af brandmaling, der brandsikrer hjemmet. Vi kører ud i områderne omkring Bjerringbro, Hobro, Hadsten og mange andre steder i Jylland. 

Et autoriseret firma med god service

Malerfirma Frode Pedersens EFTF. A/S er et autoriseret firma i brandmaling af stål og træ, og det betyder, at vi leverer en sikker maling i højeste kaliber. Det er primært jern- og trækonstruktioner, der er brændbare, og der er krav på, hvor lang tid de skal kunne modstå en eventuel brand.

Vi lægger et lag af brandmaling i overensstemmelse med de krav. Det giver en garanti for, at der ikke går ild i konstruktioner i den tidsperiode, og det giver tryghed i hjemmet.​

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BRANDMALING OG HØR OM DINE MULIGHEDER

Vi lytter gerne til dig og dine overvejelser. Derfor står vi heller ikke i vejen for et uforpligtende tilbud og rådgivende service om priser.

Hvis du har jern- eller trækonstruktioner i hjemmet, vil brandmaling højst sandsynligt være en god idé for dig.

Du er mere end velkommen til at ringe på telefon 86 42 63 33 eller skrive til os på e-mail frodep@malerhuset.dk. Du kan også kontakte os viavores kontaktformular for at høre nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Har du nogle spørgsmål vedrørende brandmaling?

Skriv til os her, hvis du har nogle spørgsmål til vores malerarbejde eller ønsker at bestille en opgave. Vi kontakter dig hurtigst muligt og giver dig gerne en god pris på din brandmaling.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af en anmeldelse på Facebook​

Firmanavn & CVR​

Frode Pedersens Eftf. A/S

CVR: 78753528

EnRigtigMaler.dk​

Kontakt os

​Mobilnummer: 40 80 60 02

​Telefonnummer: 86 42 63 33

E-mail: frodep@malerhuset.dk