Eksisteret siden 1958

Autoriseret malerfirma​

Medlem af Danske Malermestre​

​Brandmaling giver dig tryghed og sikkerhed i hjemmet

En tryg og sikker hverdag er en nødvendighed for alle. Det giver en dejlig ro i tilværelsen og en koncentration omkring de ting, som er vigtige i dit liv. Malerfirma Frode Pedersens EFTF. A/S giver tryghed til alle hjem i Randers og omegn på den flotteste vis i form af brandmaling, der brandsikrer hjemmet. Vi kører ud i områderne omkring Bjerringbro, Hobro, Hadsten og mange andre steder i Jylland. 

Et autoriseret firma med god service

Malerfirma Frode Pedersens EFTF. A/S er et autoriseret firma i brandmaling af stål og træ, og det betyder, at vi leverer en sikker maling i højeste kaliber. Det er primært jern- og trækonstruktioner, der er brændbare, og der er krav på, hvor lang tid de skal kunne modstå en eventuel brand.

Vi lægger et lag af brandmaling i overensstemmelse med de krav. Det giver en garanti for, at der ikke går ild i konstruktioner i den tidsperiode, og det giver tryghed i hjemmet.​

Få et uforpligtende tilbud på brandmaling og hør om dine muligheder

Vi lytter gerne til dig og dine overvejelser. Derfor står vi heller ikke i vejen for et uforpligtende tilbud og rådgivende service om priser. Hvis du har jern- eller trækonstruktioner i hjemmet, vil brandmaling højst sandsynligt være en god idé for dig.

Du er mere end velkommen til at ringe på telefon 86 42 63 33 eller skrive til os på e-mail frodep@malerhuset.dk. Du kan også kontakte os viavores kontaktformular for at høre nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig.​

★★★★★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af en anmeldelse på Facebook​

Firmanavn & CVR​

Frode Pedersens Eftf. A/S

CVR: 78753528

EnRigtigMaler.dk​

Kontakt os

​Mobilnummer: 40 80 60 02

​Telefonnummer: 86 42 63 33