Eksisteret siden 1958

Uddannet malere

Medlem af Danske Malermestre​

​Facademaling er til dig, der sætter pris på det ydre

Har du altid tænkt over, at naboens hus ser noget mere attraktivt ud end dit? Det skyldes måske, at han har fået en udendørs facademaling, som gør huset mere skinnede og tillokkende.

Giv naboen konkurrence og få en kvalitetsmaling til en god pris hos vores malerfirma i Randers, Hornslet og omegn. Du fortjener et flot hus, og det får du med en facademaling. Vi kører ud i områderne omkring Randers, Bjerringbo, Hadsten og mange andre steder i Jylland.

Helt i overensstemmelse med kunden

Vi lader ikke noget gå din næse forbi, og af samme grund har vi altid udarbejdet en behandlingsbeskrivelse, inden vi påbegynder vores facademaling. Det gør vi udelukkende for at vise klarhed om projektet over for dig, så vi er sikre på, at du får en behandling, som du er tilfreds med.

På den måde kommer du altid med på råd, og vi supplerer gerne med vejledning om, hvad vi synes ville være den mest optimale løsning i forhold til din udendørsmaling eller vinduesmaling.

Kvalitetsløsninger til din facade

Når du skal have foretaget en facademaling, er vi den rette løsning. Vi sørger for kvalitetsløsninger, hvor vi har nøje udvalgte materialer. Når du skal have foretaget en facademaling, er det ikke almindelig vægmaling, der skal bruges. Der skal stærkere sager til, da det skal kunne holde til vind og vejr.

Vi sørger for murmaling, der kan holde i lang tid, og som samtidig giver et flot resultat. Vi har flere forskellige løsninger at vælge imellem til din mur. Det kan for eksempel være olieforstærket facademaling eller maling med kalk.​

VI SAMMENSÆTTER DEN RETTE LØSNING TIL DIG

Det kan nogle gange være lidt af en udfordring at beslutte, hvilken facademaling der skal anvendes. Vi står derfor klar med rådgivning og vejledning, når du skal vælge facademaling og farve. Vi kan komme med råd til, om en neutral hvid eller sort farve vil passe til dit hus, eller om du kan gå mere kreativt til værks.

Vi gør meget ud af at lytte til dine behov og ønsker, når det kommer til din facades udstråling. Ud fra dine ønsker kan vi nemlig komme med anbefalinger til, hvad der er den bedste løsning for dig i forhold til facademaling. Vi tager selvfølgelig højde for dit budget, når vi kommer med løsningsforslag. På den måde er du sikker på, at du får en løsning, der er tilpasset dit behov og din økonomi.

Den alsidige facademaling, som sætter sig alle steder

Malerfirmaet Frode Pedersen facadebehandler ikke kun huse. Vi tager os også af store villaer og kontorbygninger. I disse typer af bygninger kan der oftest være højt til toppen, men frygt ej. Vi har lifte, som hjælper os med at nå helt til tops, så vi får behandlet facaderne over det hele – uanset højde. Af samme grund skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os angående en facademaling, selvom du har højt til loftet. Vi giver gerne et tilbud med billige priser.

Vi kan kontaktes på telefon 86 42 63 33, på e-mail frodep@malerhuset.dk eller via kontaktformularen du ser nedenfor.

Skal vi kontakte dig?

Skriv til os her, hvis du har nogle spørgsmål til vores malerarbejde eller ønsker at få en billig pris på din opgave. Vi kontakter dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af en anmeldelse på Facebook​

Firmanavn & CVR​

Frode Pedersens Eftf. A/S

CVR: 78753528

EnRigtigMaler.dk​

Kontakt os

​Mobilnummer: 40 80 60 02

​Telefonnummer: 86 42 63 33

E-mail: frodep@malerhuset.dk