Eksisteret siden 1958

Autoriseret malerfirma​

Medlem af Danske Malermestre​

Malerarbejde​ udføres i høj kvalitet

Mangler du et dygtigt malerfirma til at klare dit malerarbejde, så har du fundet de rigtige lige her. Vores malerfirma har vi mange års erfaring med forskellige typer af malerarbejde, så du kan trygt lade os klare opgaverne for dig.

Vi klarer både stort og småt malerarbejde

Hvad end der er tale om et større malerarbejde, såsom at male et helt hus, eller der blot er tale om malerarbejde i den mindre skala, så står vi klar til at hjælpe dig til det perfekte resultat hver eneste gang.

Igennem vores mange års erfaring inden for malerbranchen, har vi stiftet bekendtskab med mange forskellige typer af malerarbejde, hvorfor vi også med sikkerhed kan hjælpe dig med netop din arbejdsopgave.​

Vi har altid kunden i fokus

Når du vælger os til at stå for dit malerarbejde, så er du i trygge hænder. Inden vi påbegynder en arbejdsopgave for dig, så er det meget vigtigt for os, at vi får forventningsafstemt, sådan at vi kan være sikre på, at dine ønsker til projektet bliver opfyldt til fulde.

Vi har også vores kunders interesse for miljøet for øje, da vi kun anvender vandbaserede produkter, som har fået EU's mærke Blomsten. Denne type af maling er særligt god i rum, hvor folk med allergi eller børn opholder sig meget, da malingen ikke har en lige så stærk lugt.

Vores malerfirma er beliggende i Randers, men vi kører gerne ud til kunder i Bjerringbro, Hadsten og andre steder i Jylland.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde. Skriv til os via vores kontaktformular eller ring til os på telefon ​40 80 60 02.

​​

★★★★★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af en anmeldelse på Facebook​

Firmanavn & CVR​

Frode Pedersens Eftf. A/S

CVR: 78753528

EnRigtigMaler.dk​

Kontakt os

​Mobilnummer: 40 80 60 02

​Telefonnummer: 86 42 63 33