Eksisteret siden 1958

Uddannet malere

Medlem af Danske Malermestre​

​Maling af loft og vægge tilbydes af professionelt firma

Er du på udkig efter en kompetent maler, der tilbyder maling af loft eller vægge? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Malerfirma Frode Pedersens i Randers finder du nemlig et kompetent firma, der kan udføre alt inden for malerarbejde. Vi hjælper kunder i Hadsten, Hornslet, Bjerringbro og de omkringliggende byer med blandt andet maling af vægge og loft.

Vi har stor erfaring inden for faget, og vi kan derfor løse mange forskellige opgaver inden for både loftmaling og vægmaling. Hvad enten du ønsker hvid maling eller maling med glimmer, så står vi til rådighed. Vi yder altid vores bedste og imødekommer ethvert ønske og behov.

Maling af vægge & maling af loft kan vi naturligvis også klare

Har du brug for maling af vægge indendørs, kan vi også klare det, uanset om der er tale om maling af vægge i gips eller beton. Vi hjælper ved både simple og komplicerede opgaver, hvor vores brede erfaring kommer os til gode. Vi garanterer maling af vægge og maling af loft i høj kvalitet til en god pris.​

Vi vægter desuden et godt miljø højt. Derfor anvender vi kun vandbaserede produkter, der har fået EU's mærke Blomsten, som både er miljø- og allergivenlig. Vi er desuden medlem af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for, at vores maling af loft og vægge er udført ordentligt og forsvarligt.

Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner, hvis du mangler hjælp maling af vægge eller loft.

Kontakt os for et gratis tilbud på maling af loft eller vægge

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på maling af loft eller vægge, så kontakt os endelig på telefon 40 80 60 02 / 86 42 63 33 eller skriv til vores e-mail frodep@malerhuset.dk.​ Vi ser frem til at hjælpe dig med din maling af vægge eller loft!

SKAL VI KONTAKTE DIG?

Skriv til os her, hvis du har nogle spørgsmål til vores malerarbejde eller ønsker at bestille en opgave på din maling af loft eller vægge. Vi kontakter dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af en anmeldelse på Facebook​

Firmanavn & CVR​

Frode Pedersens Eftf. A/S

CVR: 78753528

EnRigtigMaler.dk​

Kontakt os

​Mobilnummer: 40 80 60 02

​Telefonnummer: 86 42 63 33

E-mail: frodep@malerhuset.dk