Eksisteret siden 1958

Uddannet malere

Medlem af Danske Malermestre​

​Opsætning af filt er vi eksperter i

Mangler du hjælp til opsætning af filt eller opsætning af tapet? Så står vi hos Malerfirma Frode Pedersens Eftf. parat til at klare opgaven for dig. Vi har stor erfaring på området, hvilket er din sikkerhed for et smukt og holdbart resultat hver gang. Vores kunder kommer typisk fra Randers, Hadsten, Hornslet og Bjerringbro, men vi servicerer også gerne kunder uden for disse byer.

Vi er et professionelt malerfirma med stor erfaring inden for faget. Derfor er vi blandt andet i stand til at tilbyde hjælp til opsætning af filt hos kunder, der ønsker et ordentligt resultat af høj kvalitet. Vi kan både tilbyde opsætning af glasvæv, gips, tapet eller filt på lofter og vægge, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

Vi leverer smukke resultater i forbindelse med opsætning af filt

Det er ingen hemmelighed, at det kan være svært at få et godt resultat med opsætning af filt, hvis man ikke har prøvet det før. Det kræver nemlig nogle særlige teknikker og noget godt værktøj for at opnå et professionelt og flot resultat. Derfor kan du med fordel kontakte os, idet vi garanterer dig smukke og holdbare resultater hver gang.

Vi har erfaring med både hjørner og vådrum, hvor vi løser opgaven professionelt. Vi står desuden også gerne for spartling af vægge samt maling, hvis du ønsker det. Hos os kan du med andre ord få hjælp til en bred vifte af opgaver i både større eller mindre omfang.

Holdbare løsninger til en fornuftig pris

Vi går meget op i at levere resultater af høj kvalitet til alle vores kunder.​ Derfor anvender vi udelukkende produkter fra anerkendte mærker, og vi er grundige og detaljerede i vores arbejde. Hos os er du garanteret holdbare løsninger, som du kan få glæde af i mange år.

Selvom kvaliteten af vores arbejde er høj, så er vores priser generelt lave. Vi giver dig altid en god og fornuftig pris, uanset hvilken opgave vi skal løse for dig.

Hvis du mangler en professionel sparringspartner, så står vi også klar. I vores mangeårige arbejde som malere har vi opbygget stor viden inden for branchen, og derfor har vi altid en masse gode råd, som vi gerne deler ud af. 

Uanset hvor langt du er i beslutningsprocessen, så hjælper vi dig med andre ord altid gerne med at finde den mest optimale løsning afhængigt af dine ønsker og behov.

Kontakt os for at høre nærmere om opsætning af filt

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vores malerfirma kan gøre for dig, og hvis du ønsker en mere konkret pris på opsætning af filt, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at tage imod både nye og gamle kunder, som vi altid hjælper på professionel vis.

Du kan kontakte os på telefon 86 42 63 33 eller på frode@malerhuset.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din opsætning af filt!​

SKAL VI KONTAKTE DIG?

Skriv til os her, hvis du har nogle spørgsmål til vores malerarbejde eller ønsker at bestille en opgave på din opsætning af filt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af en anmeldelse på Facebook​

Firmanavn & CVR​

Frode Pedersens Eftf. A/S

CVR: 78753528

EnRigtigMaler.dk​

Kontakt os

​Mobilnummer: 40 80 60 02

​Telefonnummer: 86 42 63 33

E-mail: frodep@malerhuset.dk